Despre noi

HomeFinders.ro a introdus în premieră în România modelul de comisionare unică și reprezentare exclusivă a cumpărătorului, începând din anul 2011. Acest model reprezintă un standard pentru piețele imobiliare dezvoltate, precum cele din Europa de Vest sau Statele Unite ale Americii. Astfel, consultanții noștri reprezintă o singură parte în procesul de căutare și achiziționare a unei proprietăti: cumpărătorul.

Din anul 2017 ne-am concentrat pe segmentul de ansambluri rezidențiale noi, odată cu diversificarea ofertei și creșterii competitivitătii.

Serviciul de consultantă imobiliară HomeFinders.ro are ca finalitate eficientizarea procesului de achiziționare a unei locuințe, reducând substanțial costurile de timp și bani și asigurând cumpărătorul că va plăti pentru proprietatea sa prețul minim.

Serviciile noastre

HomeFinders.ro înglobează o echipă de specialiști susținuți tehnologic de un sistem informatic integrat.

Lucrăm în interesul cumpărătorului, negociem prețurile și ne asigurăm că recomandăm cele mai bune oferte și variante alternative.

Principala noutate adusă de HomeFinders.ro în piața rezidentială este informația transparantă și relevantă pentru cumpărător-începând cu prețurile de tranzacționare, detalii despre dezvoltatori, comunitate, calitatea construcției și confortul locuirii.

Scopul HomeFinders.ro este de a informa corect și transparent clienții, astfel încât decizia de cumpărare să fie luată în cunoștință de cauză.

Toate ofertele sunt evaluate și documentate de consultanții HomeFinders.ro. Astfel, eliminăm din start analizele și uneori chiar vizitele inutile ale clienților noștri.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să le oferim celor care caută să achiziționeze o locuință nouă cea mai bună consultanță imobiliară din România.

HomeFinders este un serviciu în premieră în România, care dedică întreg efortul de consultanță cumpărătorului și practică o comisionare transparentă.

Modelul de business

Serviciile de reprezentare a cumpărătorului au luat amploare în Statele Unite ale Americii, începând cu anul 2006, odată cu declinul pieței imobiliare – clienții începând să fie mult mai atenți atât la servicii, cât și la tarifele percepute pentru acestea. Modelele similare de business s-au dezvoltat în paralel și în Europa, păstrând principala particularitate, aceea de a reprezenta interesele cumpărătorului.

Sistemul implementat de HomeFinders permite aplicarea unor tarife mai mici la un nivel calitativ înalt, asigurând eficiență superioară oricărei agenții imobiliare tradiționale.

HomeFinders reprezintă contractual cumpărătorii, analizează, cercetează și negociază în interesele acestora, aplicând un tarif fix, prestabilit.

Istoria noastra

Pe parcursul a 5 ani de activitate în sectorul rezidențial, fondatorii companiei au realizat o analiză detaliată a pieței, în urma căreia au identificat necesitatea unui serviciu de reprezentare a cumpărătorilor, care să le ofere consultanță și ghidare în achiziția de locuințe. Așa a luat naștere HomeFinders.ro, în anul 2011.

Serviciul a debutat ca proiect pilot, susținut de o echipă dedicată cumpărătorilor și hotărâtă să își concentreze toate eforturile pentru identificarea, negocierea și achiziția de cele mai bune locuințe pentru aceștia.

În aproximativ 8 luni, proiectul a înregistrat o foarte mare rată de success, punându-se astfel bazele dezvoltării unui serviciu de consultanță imobiliară complet și integrat.

Începând cu anul 2017 am orientat serviciile  de consultantă pentru cumpărători exclusiv către segmentul locuințelor noi.