Termeni si conditii de utilizare a site-ului HOMEFINDERS.RO

DISPOZITII GENERALE

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza.

Prin utilizarea site-ului homefinders.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

DESPRE NOI

Homefinders.ro este o platforma online asupra careia Societatea MARKETING ROBOTS SRL, cu sediul Mun. Bucuresti, str. Gheorghe Buciumat nr. 26, bl. C-D, et. 6, ap. 608C, sector 1, cu numar de ordine in Reg. Comertului J40/10750/2020, cod unic de inregistrare 42984289, detine toate drepturile prevazute de lege.

Homefinders.ro este o platforma online care vine in sprijinul persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze apartamente aflate in oferta dezvoltatorilor imobiliari in cadrul ansamblurilor rezidentiale.

Homefinders.ro documenteaza si listeaza gratuit ansamblurile rezidentiale direct de la sursa si prezinta oferta actualizata disponibila pe piata.

Homefinders.ro ofera servicii de consultanta de specialitate, recomandari pentru fiecare pas al tranzactiei, short list pentru vizionari si follow-up pentru stabilirea tintelor de achizitie.

Sustinem cumparatorii in tot procesul de cumparare – setarea cerintelor, analiza pietei, negociere si incheierea tranzactiei.

PRINCIPII DE FUNCTIONARE A PLATFORMEI

Pentru a beneficia de serviciile oferite de prin intermediul platformei Homefinders.ro, este necesara completarea corecta a formularului electronic, conform instructiunilor indicate in formular.

Utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii clare si corecte, sa actualizeze aceste informatii si sa se asigure ca raman exacte si corecte pe tot parcursul colaborarii.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului este proprietatea MARKETING ROBOTS S.R.L. si este destinat uzului personal, fara scop comercial. Drepturile de proprietate intelectuala sunt protejate de lege. Orice forma de copiere, stocare, reproducere, modificare si/sau transmitere a continutului este interzisa.

Este interzisa preluarea ofertelor imobiliare de pe site si republicarea pe alte site-uri fara acordul prealabil si scris al MARKETING ROBOTS S.R.L..

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea MARKETING ROBOTS S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), MARKETING ROBOTS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: oferirea serviciilor, informarea utilizatorilor / clientilor privind serviciile solicitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a pietei imobiliare.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale furnizate sa fie incluse in baza de date a MARKETING ROBOTS S.R.L. si va dati acordul expres ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre MARKETING ROBOTS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre MARKETING ROBOTS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, activitati de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a pietei imobiliare. De asemenea, va dati acordul expres ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre MARKETING ROBOTS S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara. Datele personale prelucrate de catre MARKETING ROBOTS S.R.L. in baza formularului transmis vor fi transmise catre dezvoltatorii imobiliari in vederea identificarii ofertele cele mai potrivite pentru solicitanti.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare si stergere, dreptul de restrictionare a prelucrarii, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trasmise prin e-mail catre suport@homefinders.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interviti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII

MARKETING ROBOTS S.R.L.. nu ofera garantii sau reprezentari,  de comercializare pentru un anumit scop sau de orice alta natura pentru informatiile cuprinse in continutul acestui site, acestea fiind informatii furnizate de catre terti, respectiv dezvoltatorii imobiliari. Societatea va depune toate eforturile rezonabile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din postarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate pe site.

Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Toate materialele continute pe site-ul MARKETING ROBOTS S.R.L.. au fost publicate in scopuri informative si nu constituie oferte ferme de a contracta. De asemenea, in masura in care anumite materiale publicate nu sunt proprietatea MARKETING ROBOTS S.R.L., MARKETING ROBOTS S.R.L. nu va putea fi tinut raspunzator pentru acuratetea, validitatea si/sau valabilitatea acelor informatii si materiale publicate. Pentru a obtine informatii relevante cu privire la serviciile pe care le solicitati va sfatuim sa contactati un reprezentant al MARKETING ROBOTS S.R.L., la adresa de email suport@homefinders.ro.

MARKETING ROBOTS S.R.L. nu va putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana sau entitate pentru orice daune directe, indirecte, speciale, incidente, subsecvente sau alt fel de daune ce ar putea avea la baza utilizarea acestui site web sau orice alt site web care este legat de MARKETING ROBOTS S.R.L., inclusiv, fara a se limita la, prejudiciul direct sau indirect, intreruperea activitatii sau pierderea de informatii.

LEGEA APLICABILA SI SOLUTIONAREA DISPUTELOR

Termenii si Conditiile precum si orice obligatii contractuale sau extra-contractuale care decurg din sau in legatura vor fi interpretate in conformitate cu legile din Romania. Instantele romane au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu legat de utilizarea site-ului si a acestor Termeni si Conditii.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Homefinders.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului homefinders.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Societatea MARKETING ROBOTS S.R.L. are dreptul de a modifica aceste prevederi, precum si site-ul http://www.homefinders.ro/ si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Prin continuarea utilizarii site-ului si transmiterea Formularului completat utilizator accepta prezentele Termeni si Conditii.